Kirurgjia Orale

Në klinikën Implantus, ne jemi shumë krenarë që ofrojmë shërbime të nivelit të lartë të kirurgjisë orale , nën drejtimin e Dr. Roland Zhuka. Me mbi 25 vjet përvojë në kirurgjinë orale, Dr. Roland Zhuka është një aset i jashtëzakonshëm për klinikën, duke ofruar ekspertizën më të lartë në çdo procedurë. Qëllimi ynë është të sigurojmë që rrugëtimi juaj i shëndetit oral të jetë jo vetëm komod, por edhe shumë i suksesshëm.

Njihuni me Dr. Roland Zhuka: Kirurgu juaj i Besuar

Dr. Roland Zhuka nuk është thjesht një kirurg, ai është një mjek i dedikuar dhe me pasion për t’i ofruar më të mirën pacientëve të tij. Me një eksperiencë prej më shumë se dy dekadash, Dr. Roland Zhuka është i mirënjohur për ekspertizën e lartë në kirurgji, dedikimi dhe përkushtimin e ofruar ndaj pacientëve të tij. Përkushtimi i tij për të ofruar mënyrat më të avancuara të shërbimit dentar, ka mundësuar që çdo pacient të marrë eksperiencën më të mirë dentare.

Impianti dentali pterigoidi
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Salla e Kirurgjisë Orale

Dedikimi ynë për të arritur nivele të larta të shërbimit dentar shtrihet përtej ekipit tonë të mjekëve. Implantus është e pajisur me salla moderne të kirurgjisë orale, me teknologjinë më të fundit për t’ju ofruar eksperiencën më të mirë të mundshme.

Teknologji e avancuar:

Brenda sallave të kirurgjisë orale, do të gjeni pajisje dhe teknologji moderne të dizajnuara për të siguruar që procedura juaj të kryhet me saktësi dhe efikasitet të lartë. Ne përdorim pajisje me imazhe digjitale, skanim 3D dhe planifikim digjital për të krijuar një plan trajtimi të personalizuar që përputhet në mënyrë të përkryer me nevojat tuaja.

ATP38 Biotech Dental:

Dhimbja pas kirurgjisë së implanteve dentare është një shqetësim kryesor për pacientët tanë dhe për ne kjo gjë është mjaft e rëndësishme. Ju prezantojmë me ATP38 Biotech Dental, një teknologji revolucionare që ndihmon në reduktimin e dhimbjes dhe shqetësimit pas operacionit. Me ATP38, procesi juaj i rikuperimit bëhet më i shpejtë dhe më komod se kurrë më parë, duke ju lejuar të rifilloni rutinën tuaj të përditshme.

Oral Surgery-1
Oral Surgery-2

Dedikimi ynë për komoditetin dhe mirëqenien tuaj

Në Implantus, komoditeti dhe mirëqenia juaj janë prioritetet tona kryesore. Që në momentin kur paraqiteni në klinikën tonë deri në trajtimet pas operacionit, ne jemi të përkushtuar për t’ju ofruar një përvojë komode dhe të rehatshme. Stafi ynë i kualifikuar është këtu për të adresuar pyetjet tuaja, për të reduktuar shqetësimet tuaja dhe për të siguruar që të ndiheni të sigurt dhe të relaksuar gjatë gjithë rrugëtimit tuaj.

Nëse keni nevojë për ndërhyrje si: nxjerrja e dhëmbëve të pjekurisë, vendosja e implanteve dentar ose ndonjë procedurë tjetër të kirurgjisë orale, mund t’i besoni Dr. Roland Zhuka dhe të gjithë ekipit të klinikës dentare Implantus. Jemi këtu për të ofruar jo vetëm kujdes të plotë, por edhe rezultate të jashtëzakonshme që përmirësojnë shëndetin tuaj oral dhe mirëqenien e përgjithshme.

Oral Surgery-3
Oral Surgery-4

Kontakto Tani

Jeni gati të nisni rrugëtimin tuaj për të patur një buzëqeshje më të shëndetshme dhe rrezatuese? Jeni të lutur të na kontaktoni për t’ju asistuar në arritjen e shëndetit tuaj optimal dentar.

    Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

    Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

    bt_bb_section_top_section_coverage_image