Dr. Roland Zhuka

Themelues i Implantus
Specializuar në Implantologji të Avancuar
https://implantus.al/wp-content/uploads/2023/01/dr-roland-zhuka.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Në Implantus, jemi shumë të përkushtuar për të ofruar cilësinë më të lartë të kujdesit dentar duke filluar nga promovimi i shëndetit oral, ofrimi i shërbimeve komplekse dentare dhe zbatimi i stomatologjisë estetike për të siguruar një përvojë të shkëlqyer të pacientit.

implantologia dentale

Njihuni me Dr. Roland Zhuka, themelues i Implantus, një vizionar në fushën e stomatologjisë dhe i specializuar në Implantologji në qytetin e Romës, me një eksperiencë prej më shumë se 20 vitesh.
Dr. Zhuka është trajnuar krah ekspertëve më të njohur europian dhe botëror në fushën e Stomatologjisë Estetike, duke patur një sërë kualifikimesh.

Përgjatë gjithë karrierës së tij, ai ka arritur të sjellë tek pacientët implantet dentare all-on-4 dhe all-on-6 më preçiz, funksional dhe estetikisht të bukur, duke u thelluar në njohuritë e tij mbi implantet e kështu duke revolucionarizuar industrinë e stomatologjisë, veçanërisht atë të implantologjisë. Falë trajnimeve të shumta për problematikat nga më komplekset, Dr. Zhuka sigurohet që të gjithë pacientët  të mbeten të kënaqur nga Implantus.

Përkushtimi dhe edukimi i tij i vazhdueshëm në teknikat dhe teknologjinë më të fundit dentare tregohen në rezultatet e jashtëzakonshme që arrijnë pacientët e tij. Ai tregon kujdes të lartë ndaj pacientëve për të kuptuar të gjitha nevojat e tyre, duke i udhëzuar se cili është trajtimi më i mirë i mundshëm për ta, për tu ndier komod dhe të sigurt.

Dr. Zhuka ka një formim të spikatur akademik dhe tregon kujdes të vazhdueshëm ndaj pacientëve, duke besuar se komoditeti dhe siguria e pacientit është prioriteti thelbësor për të patur sukses në shëndetin oral, duke kultivuar një mjedis të ngrohtë dhe akomodues ku të gjithë pacientët të ndihen vërtet të mirëpritur.

impianti dentali a Tirana

Certifikime

certificate-09
certificate-08
certificate-06
certificate-07
certificate-05
certificate-02
certificate-03
certificate-04
certificate-01

Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

bt_bb_section_top_section_coverage_image