Ortodoncia

Në klinikën dentare Implantus, ne besojmë se çdo buzëqeshje është një vepër që pret të zbukurohet. Dedikimi ynë për të krijuar buzëqeshje të bukura dhe të shëndetshme tregohet përmes shërbimeve tona ortodontike, të drejtuara nga Dr. Eliona Prifti. Kur nisni rrugëtimin tuaj ortodontik, do të keni jo vetëm rezultate të jashtëzakonshme, por edhe një eksperiencë të karakterizuar nga komoditeti dhe qetësia.

Çfarë është Ortodoncia?

Ortodoncia është fushë e specializuar e stomatologjisë, e dedikuar për diagnostikimin dhe trajtimin e problemeve që lidhen me drejtimin e dhëmbëve. Ajo përfshin një sërë shqetësimesh, duke përfshirë dhëmbët e shtrembër, kafshimet e gabuara dhe parregullsitë e ndryshme që mund të ndikojnë jo vetëm në pamjen vizuale të buzëqeshjes suaj, por edhe në shëndetin tuaj të përgjithshëm oral.

https://implantus.al/wp-content/uploads/2023/10/Orthodontics.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Njihuni me Dr. Eliona Prifti:

Dr. Eliona Prifti është mjeke ortodonte e specializuar në aparatet për rregullimin e dhëmbëve për fëmijë, e të rritur! Me pasionin e saj ndaj ortodoncisë, ajo ka transformuar buzëqeshjet e pacientëve, duke kuruar buzëqeshje mahnitëse dhe të harmonizuara në mënyrë perfekte. Përkushtimi i Dr. Eliona Prifti mundëson që çdo pacient të marrë vëmendje të personalizuar dhe të nisë një rrugëtim komod ortodontik.

Shërbimet tona ortodontike:

Aparati ortodontik tradicional:

Aparatet tradicionalë janë një metodë për korrigjimin e dhëmbëve të shtrembër dhe kafshimeve të kryqëzuara. Klinika dentare Implantus përdor teknikat më të mira në vendosjen e aparatit ortodontik, duke garantuar rezultate optimale, pa shqetësime.

Invisalign – Maskerinat Transparente

Përjetoni lirinë që ju jep një trajtim ortodontik i padukshëm siç është Invisalign. Ata i zhvendosin gradualisht dhëmbët në pozicionet e tyre të dëshiruar, pa patur nevojë për aparat metalik të dukshëm.

Retainers:

Retainers janë zgjedhje ideale për ruajtjen e buzëqeshjes suaj pas trajtimit ortodontik. Ne krijojmë retainers të përshtatshëm për të siguruar jetëgjatësinë e rezultateve tuaja.

Orthodontics 1
Orthodontics - 2
Orthodontics - 3

Trajtimet ortodontike shpesh mund të duken të dhimbshme. Por, në klinikën dentare Implantus, Dr. Eliona Prifti dhe ekipi i përkushtuar janë gati për t’ju ofruar një eksperiencë fantastike dhe relaksuese. Komoditeti juaj është prioriteti ynë kryesor dhe adresojmë të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tuaja, duke u siguruar që rrugëtimi juaj drejt një buzëqeshje të përsosur të jetë sa më i lehtë.

Buzëqeshja juaj perfekte po ju pret

Zbuloni fuqinë transformuese të ortodoncisë në klinikën Dentare Implantus. Dr. Eliona Prifti dhe ekipi ynë janë të gatshëm për të krijuar një plan trajtimi të personalizuar që përputhet me nevojat tuaja. Rrugëtimi drejt një buzëqeshjeje rrezatuese dhe në harmoni të plotë nis këtu, ku arti bëhet njësh me ekspertizën ortodontike.

Orthodontics - 4
Orthodontics -5
Orthodontics - 6

Kontakto Tani

Jeni gati të nisni rrugëtimin tuaj për të patur një buzëqeshje më të shëndetshme dhe rrezatuese? Jeni të lutur të na kontaktoni për t’ju asistuar në arritjen e shëndetit tuaj optimal dentar.

    Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

    Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

    bt_bb_section_top_section_coverage_image