Blog

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

  Destinacioni Kryesor për Kujdesin e Dhëmbëve Tuaj Klinika Dentare në Tiranë, Implantus  është një destinacioni më i mirë për kujdesin e dhëmbëve tuaj. Implantus, nga fillimi në 1998, ka qenë lider në fushën e stomatologjisë në Shqipëri. Ata ofrojnë trajtime të personalizuara dhe cilësi të shkëlqyera për pacientët e tyre. Kjo klinikë ofron trajtime...

3 Trajtime Dentare Për Një Buzëqeshje Të Re

Buzëqeshja është një tregues i rëndësishëm për cilësinë e stilit tuaj të jetesës. Zakonisht, defektet në buzëqeshjen tuaj mund të ndikojnë në vetë-besim, shëndetin mendor dhe atë fizik. Pavarësisht se mund të keni mungesë të dhëmbëve, shtrembërim të tyre ose jeni të shqetësuar për anën estetike të buzëqeshjes suaj, ekzistojnë disa trajtime dentare që ofrohen...

Fasetat

Fasetat ose Veneers janë shtresa porcelani të cilat vendosen sipër dhëmbit natyral me natyralitetin e dhëmbit original duke korigjuar maksimalisht paraqitjen estetike të dhëmbëve tuaj. Aplikimi i fasetave indikohet në rastet kur pacienti i ka të pranishëm dhëmbët e vet natyral dhe kur dëshiron të kenë pamje estetike më të mirë gjithmonë duke ruajtur sa...

Implante Dentare

Kirurgjia e implanteve dentare është një proçedurë që zëvendëson rrënjët e dhëmbit dhe dhëmbët e dëmtuar apo që mungojnë, me dhëmbë artificialë që kryejnë të njëjtin funksion si dhëmbët e vërtetë. Në varësi të gjendjes së nofullës dhe të llojit të implantit, kryhen disa lloje ndërhyrjesh kirurgjikale. Përparësia më e madhe e implantit të dhëmbëve...

Kurorat e Dhëmbëve

Kurora është një mbulesë që vendoset mbi dhëmb. Kurora i rikthen dhëmbit formën dhe funksionin e tij normal. Një kurorë mund të përmirësojë paraqitjen e jasthme të dhëmbit dhe e bën atë më të fortë. Mund të ketë shumë arsye përse keni nevojë për një kurorë, si për shembull: Keni një kavitet, i cili është...

Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

bt_bb_section_top_section_coverage_image