Blog

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Fasetat

Fasetat ose Veneers janë shtresa porcelani të cilat vendosen sipër dhëmbit natyral me natyralitetin e dhëmbit original duke korigjuar maksimalisht paraqitjen estetike të dhëmbëve tuaj. Aplikimi i fasetave indikohet në rastet kur pacienti i ka të pranishëm dhëmbët e vet natyral dhe kur dëshiron të kenë pamje estetike më të mirë gjithmonë duke ruajtur sa...

Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

Copyright © Implantus. Created by Ahead Creative.

bt_bb_section_top_section_coverage_image